Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord på en blogg

lämnade mitt hjärta naket för forsvar, stolt blev jag berörd, tack




Att bli berørd...

Mitt hjärta bankar

mina ögon blir våta

min hand skakar

och tankarna rasar...

känslor slår emot mig

som svallvågor mot en strand

som solens varma strålar har DU klarat att

beröra mitt hjärta.

 

Dina ord slår hål i mitt skal

skalar mig

tills jag står naken kvar

som sivet i vattnet

svajar jag 

Stolt

av att bli berörd




Fri vers av zinna
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-08 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna