Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men det gör inte mindre ont

att se dig varje dag
gör mig ont i själen

men jag ler

jag ler

för att dagen ska vara som vanligt

för att du ska vara som vanligt


jag vet inte var du är
eller vad du gör
jag vet bara
du gör mig ont

det gör ont när du ler
det gör ont när du tittar på mig

och ja, jag vet
detta är en klyschig dikt

men det gör inte mindre ont
bara för att orden redan en gång sagts

det slutar inte göra ont
inte förrän senare
kommer jag att kunna le igen

med en sanning i det jag säger




Fri vers av Mikkiz
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-09-01 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz