Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden, oron, rädslan för att förlora dig, ja ibland blir det för mycket...


Ibland...

Ibland blir allt för mycket för mig

ibland blir allt bara tungt och svart

ibland önskar jag att livet

ville leka lite snällare med mig

ibland, ja ibland

För oftast så finns jag här för dig

oftast skrattar vi

oftast skriker vi på varandra

ja som oftast står du här med mig

Men nu har du varit borta länge

och det har blitt för mycket för mig

saknaden

leendet

skrattet och gråten

för du står inte här med mig

Ibland blir det för mycket för mig

ibland som nu....




Fri vers av zinna
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-09 20:18



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Ibland blir allt för mycket för mig

ibland blir allt bara tungt och svart

ibland önskar jag att livet

ville leka lite snällare med mig

ibland, ja ibland



Ibland blir det för mycket för mig

ibland som nu.... "
Känner igen mig i varje ord.
Djup och vacker...
Denna dikten berör mig starkt!
2009-02-21

  friheten
Smärtsamma rader, saknad har blivit en vardags mat för många många gånger
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna