Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kronblads gest

Somnat kronblad

Borta dag

Intets ord

Skrivs rad för rad

Och kungens kröning sker i natt

Vid midnatts tid

Då ljust blir matt

Då kronblad somnat

Mörkt tar vid

Och solen gömd

För nattetid

Och mörkret viskar kungens ed

Och kungen böjer huvud ned

Han gör en bugning

Kronblads gest

För mörkrets intrång

Bjuds till fest






Fri vers av Jazz-75
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 00:08



Bookmark and Share


  Jaseph
En spännande och vacker dikt som öppnar dörren till en sagovärld som tillhör mörkret.
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75