Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läkande natur

 

 

det är tomt på människor

ljuden har tystnat

frånvaron av mänskligt ljud lindrar

det enda som hörs är vindens brus i trädkronorna

naturens ljud och skönhet

som bomull runt en stressad själ

vinden berör svagt

luften

ren att andas in

svalkar

ger ny energi

blicken följer en flock fåglar

sammanhållna

svävande i skyn

upp

uppåt

högre ut i rymden

svindlande stort

oändligt vackert

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-12 20:19



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Naturens medecin. Var ute mycket då får du naturlig energi av den medecinen.

"naturens ljud och skönhet

som bomull runt en stressad själ"
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan