Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktigt så ont i ryggen har jag inte men illa nog...




Smärtfylld visa

Melodi: "När månen vandrar på fästet blå"


När ryggen bara vill gå i krok
är smärtan svår att fördraga
man känner sig som en stackars tok
kan inte någon behaga...
Till egen vrå får man då bege sig
och där invänta att livet ter sig
en smula gott
fast man har brått

När ryggens diskar befrukta sig
och slingra runt om varandra
man längtar krogen, att fukta sig
med whisky, konjak. Ej klandra
att smärtans bärare ej är nykter
du bör, ty ryggraden ju förryckt är...
en naprapat
behövs, kamrat!





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-12 23:12



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag har inte ont i ryggen (för tillfället) men man ställer väl upp för en kompis! Skål och gutår!
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP