Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden är min musik


Vem vet vad som hände

Jag tror det var
ungefär

när Cornelis gick ur tiden

när Lundell slutade supa

och när Mark Knopfler blev mätt

eller är det så enkelt
att var sak har sin tid




Fri vers av Al Lanzon
Läst 444 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-14 09:29



Bookmark and Share


  Blåbäret
och vissa saker är svårt att leva upp till, och var sak har verkligen tid, sin tid...
2009-02-16

  Miss Mod
Eller sin tid, var sak?
2009-02-15

  Eva Langrath VIP
Härlig formulering av att allt har sin tid.

Eva
2009-02-14

  Sladjana Zubcevic
"eller är det så enkelt
att var sak har sin tid"
Vackert skrivet!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon