Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall kramar köld

Stockande stickande
kylan biter
ljudet av brustna
kristaller
från istappar kvider
entonigt stenkrossen
mal

det ekar i natten från
rävar i jakt och harar i
dödsångest skriker
röken du ser
är ångande het
och stiger
från döda kroppar
som nyss var vid
liv.

Kylan dödar och biter.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-16 16:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Isande kall.

Eva
2009-02-18

  Tera
Kylan dödar och biter....

ja...sista raden är bäst!
2009-02-17

  Hans Christian
Jag tycker mycket om den. Har läst den ett par gånger, och berörs verkligen. Sista strofen bäst.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real