Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gråta smakar du

 

Med åren blev du dofter och smaker
och minnet fick sin egen makt
att väckas när det vill

Jag gråter inte över dig längre,
jag sörjer mer från sidan och snett underifrån
så att du kan gå bredvid mig




Fri vers av Sara Boström
Läst 555 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-02-17 20:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en gripande text, en lång väg
2012-02-28

  -Ulla Tilemo- VIP
Så ljuvligt vackert och så klokt tänkt! Rent vidunderligt fint....
2009-02-17

  Suzy med punkterna
Mycket vackert poetat
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström