Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte med livet en tidig morgon

Marken mulnar vid dina steg och
himlen är oändligt grå
Dina ögon är känsliga av
solen och ingen lyssnar du på

Blicken är böjd åt sidan
din händer darrar så lätt
och ångesten i ditt bröst
äter sig aldrig mätt

Det tar ett tag innan jag ser dig
sanningstavlan av en värld i kris
Ett möte med livet en tidig morgon
allt stämmer på något vis

Jag går inte fram till dig
för det är jag allt för liten
men sanningen du gav till mej
vår värld är väldigt sliten.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-18 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP