Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du avslutar din behandlings tid på måndag...

vänder tillbaka till livet på gatan i Oslo

Min själ skriker i stilla smärta...




Är det över nu?

Ångesten kryper under huden

själen står stilla

håller andan

blaffrande drömmar om håp

slocknar sakta i kaoset runt omkring.

Jag skriker

tyst

innom mig

och tårana bildar åter en gång en elv

efter mig

 

Hjärtats kamp

för dig

och mig

längtan om ett liv

framtid

nutid

krossad

av ett snabbt beslut

från någon annan

 

Och allt jag kan göra är att skrika

tyst

hjälplöst ut i mörkeret

som sakta

omsluter mig

igenn...




Fri vers av zinna
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-18 21:00



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Och allt jag kan göra är att skrika

tyst

hjälplöst ut i mörkeret

som sakta

omsluter mig

igenn..."
Kramar vännen min!
2009-02-21

  Teresia Ridell
Smärtsamt.
Känner igen mig, väl. i stycke 2.När livet krossas helt pga beslut av någon annan. (mina barns pappa tog sitt i somras:(
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna