Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt liv

Det är dags att sträcka
ett finger i luften

gå i en riktning
med vinden i ryggen

och solen i ansiktet

låta mig bländas
av allt det vackra

som hela tiden
funnits i min vetskap

men som aldrig
granskats i mikroskop

som hela tiden
lagts åt sidan

nu ska allt sorteras
och byggas ihop

för att nyttjas
i mitt nya liv




Fri vers av Al Lanzon
Läst 508 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-19 22:52



Bookmark and Share


  Nasrin
Mycket fina och tänkvärda rader!
Lycka till!
2009-02-20

  Mr Lindemann VIP
Med vidvinkeln inställt på livets spektra
när vi oss i den andres ljus

Ser sedan inte det första mötet sker
med den andres skuggsida
2009-02-20

  Blåbäret
inta livet, hungrigt
tillåta sig att stanna och njuta
låta solen blända
och bara gå
med vinden i ryggen

ta för dig

livsbejakande rader...härligt
2009-02-20

  Miss Mod
Att leva utan skygglappar?
Sännande, svårigheter.
2009-02-20

  Sladjana Zubcevic
"nu ska allt sorteras
och byggas ihop

för att nyttjas
i mitt nya liv"
Lycka till!
Underbart skrivet.
2009-02-20

    Ling
Känner en lättnad i orden. Vet inte hur många gånger man startat nya liv men med dessa ord tror jag att ditt nya liv kommer att lyckas :)
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon