Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig så mitt barn, mina ögon fylls av längtan till ditt friska jag...


En sorg så allt för stor

Jag ser dig

Jag ser dig med din rosa sparkbyxa

jag ser dig med glass i ditt ansikte

jag ser och jag gråter...

 

Jag minns dig

jag minns allas min då du tok dina första steg

allt för tidigt dom sa...

Ja

man ska inte gå när man är 7månader

jag minns dig

jag minns dina första riktiga ord

Allt för sent dom sa

ja

4år då ska man kunna prata

Jag minns och jag gråter

 

Du älskade livet

nu hatar du livet

du älskade skrattet och glädjen

du minns inget skratt och vad är glädje?

och jag gråter

Jag sörjer...

 

en sorg så allt för stor

för mina späda axlar att bära

dets tyngd gör mig svag

i min längtan

att åter en gång få sluta dig i mina armar

skratta och glädjas över livet...

 

Jag ser och jag minns...

och jag sörjer....




Fri vers av zinna
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-20 02:11



Bookmark and Share


  Fånga dagen
oerhört smärtsamt Känner hur stark din sorg är
Jag har föräldrar som är alkoholister som jag växte upp med och det vi insjuknar i själva vi som är anhöriga på nått sätt är Medberoendet jag går själv i 12 stegsprogram på alanon sen 7 månader .

kram Anna-Karin
2009-04-01

  Carola Zettergren
Du beskriver den allra värsta smärtan, den ofattbara..därför är det så viktigt, för den finns och så många är drabbade, tack och jag känner med dig, kramen!
2009-02-21

  Sladjana Zubcevic
"Jag ser och jag minns...

och jag sörjer...."
Smärtsamt skrivet vännen min.
Kramar
2009-02-21

  Ove Aronsson
Så vackert skrivit om sorg
2009-02-20

  Ulf Popeno
Du når mig långt innanför poeten i mig, innanför titlar, stämpelklockor och övertidstimmar. Dina ord skrapar mina vener och kallar till de innersta känslor som mitt liv bygger på - den som far. Det här är mardrömmen jag aldrig vill uppleva.
2009-02-20

  Lyckohäxan Enediel
Aj...dina ord hugger i hjärtat...så väldigt berörande skrivet...blir alldeles tårögd...
2009-02-20

    GaiaKaja
starkt! sorg för människan man älskar, vill bara att han/hon ska känna livets meningsfullhet!
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna