Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödsligt ekar dörrar mellan tid och rum




Liljelockar i månsand

tidsgräns väntar blomma
i gryning

axel roterar lurar ögat
låsta positioner
i komplicerad dans

ebb och flod
springflod löper
nipflod söver

krabban i väntan
på dagens ljus
i springflod föder

Liljelockar i månsand
slår ut.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-21 10:56



Bookmark and Share


    JJ VIP
Vackert sött roterande! Mvh. JJ.
2009-02-21

  Eva Langrath VIP
Härliga lite trolska ord som får mig att tänka på livets dans, väntan och att våga.

Eva
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real