Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är alltid naken

Ramlar nattsvarta glädjeyttringar
jag har bearbetat dig
Smutsgråa bepansringrar
har jag förlorat dig

Lutar min sidoskepnad närmare din
kramar med ledbrutna fingrar
din skugga i euforin
famlar mot känsloyttringen

Jag är alltid naken.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-21 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP