Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsk

Vad vill ni med mig
Hur tänker ni

Slaknar som vinden i återtåg
-Orkar ingenting
Värker mig fram bruten i livet

sörjer ödeshög
att jag aldrig dög




Andas bruten iver

Vågskvalp och yster ensamhet

Sörjer sandens väntande struktur
andas vide och fiskbensmönster andas

Liv

Hittar ni hit
(Ni hittar aldrig hit)




Fri vers av Yrre VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-21 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP