Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som sig bör

Fri fängslets fångar fri månens doldbarhet
Fri längdens fotsteg
Fri livets sårbarhet

Dölj hoppets heta längtan
dölj livet inuti
sjung befrielsens trängtan
sjung vi och vi och vi

Stanna ej vid lärdomsplågor
sörj ej fallna livsideal
längta ej till falna lågor

Riv nätets fiskbensmönster
Skyl ljuster i er blick
tänk bakåt i livets mönster
och det ni faktist fick

I mörkrets vassa längtan
och tången binda bör
Egets sanna trängtan

Ta båten in mot strand
hugg linan tvärt av
livet trängtan

Vada livet framför




Fri vers av Yrre VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-21 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP