Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För min egna lust

Blinda blinda texter söker
söker oavhängda ideal
träcker ramlar röker
ditt osvikna ideal

Härsknar in till döden
småler i vikna vad

Saknar famlar kröker
och gammar dina vad

Jag önskar inget hällre
ingen applåd eller kommentar men
vart du än dig vänder
och dina svårmodiga kval
ska jag tanna här och le
le som bara jag gör
du läser inget förstår inget
och för mig du dör
samt i skällningens låga
du som läser för lust
sinnet ur dig jag suger
för min egna lust




Fri vers av Yrre VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-21 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP