Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott av frön

Ton efter ton i samlat
sjunger mej själv till sömns
stannar ljusen
hejdar fallet
I det som nästan alltid glöms

Nyckel stor för lås
och jag vänder mej bortom
om du vill
sök dig dit
kom

Och andas gör sädesärlan

Andas för sin lön
men ingenting, ingenting kan leva blott av
frön.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP