Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slitna sinnen

När tankarna inlindas
i vänaste ludd
och handen darrar så litet

Undrar jag länge på just
denna stund och sinnet
som börjar bli slitet

Dagar blir färre men
stannar vid dem där
lyckan gro och kalla

Intet jag gjädjes
men förtröstas av det
där vill jag sjunkande falla.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP