Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sa jag

River

Sliter i blint raseri
så smått som jag någonsin kan

Rör lite mungipan
pekfingret rycker till

Jaha, jamen då så
det blir väl som du vill

Sa jag.

Inget blodsprut denna dag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-23 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP