Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största av gåta.

Jag vill vada
genom vattnet lagomt
långt

Jag vill andas och lyfta ansiktet mot solen
Se en flock sjöfåglar lyfta så där vackert
mot skyn så att det onda rinner ner
i det svarta mörka.

när fötterna domnat vill jag
lägga mej i sanden
pulsera med hjärtslagen av jorden
och gråta.

Att leva och låtas leva
är den största av gåta.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP