Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn kan få en att vilja allt önska allt men inte att förmå allt hur gärna vi vill Men utan dem stannar jag, upphör att andas.


Ludde

Rörelsen av ditt ögonlock
som speglar din dröm

Sättet du ler och
hastigt tittar bort

Dina mjuka händer

Rösten som ropar
och behöver mej

Överlevnad




Fri vers av Yrre VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-23 18:36



Bookmark and Share


  Roula O
vackert!
2009-02-23

  Gunwale VIP
Fint!
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP