Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny morgon

Runt om, helomsluten under
sista dagens timma
väntar jag

Bryter orden och ser
dem räknas utan
innehåll

När slutet nalkas
och dagen dör
spelar rädslan ut

Vad pelar då ny
morgon för roll
när drömmen tagit slut




Fri vers av Yrre VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 22:32



Bookmark and Share


  Robert Brandt
Vackert skrivet :)
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP