Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag dog du nästan, en od, tack för att du komm tillbaka, tack för att jag får älska dig, tack för att du är min, tack för allt du lär mig, tack för att du lever, jag älskar dig


Du dog nästan i dag...

Min älskade dotter

i dag reiste du till himmelen

du fikk se den mjuka världen

änglarna sjöng med dig

mens ni flög upp...

 

Min älskade dotter

i dag hamnade du i helvetet

du brann med djävulen

skrek i skrekk och plågor

mens dom pinade dig

 

Min älskade dotter

i dag var det en människa

som förbarmade sig över dig

hittade dig i snön

gav dig värme och livet åter.


 

Min älskade dotter

välkomen tilbaka från himmelen och helvetet.

Jag sträcker ut mina armar

och fångar dig

före du faller igjenn

 

 

 

 

Mamma 

 




Fri vers av zinna
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-23 23:12



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Gripande, vackert och mycket stark.
Kram
2009-02-24

  devilsangel
tack gode Gud om Han nu finns...tack för att hon klarade det...
Puh..min vän...finner inga ord...
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna