Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fick jag nyss av en skrivarvän när jag blev hennes tiotusende besökare!


Dagens ros


Hon satt på helspänn
vid tio niotusen
besökare sen "gryningen"

unnade sig en kopp kaffe
(från Säffle)

återgick till trogen
väntan - likt en drevertik
nosandes på siffrorna

folk kom och folk gick
hon vädrade upphetsat...
lunch - nio komma fem

tog en snöpromenad
hämtade andan

tog upp handdatorn
fort in på besökslistan
fika - nio komma sju

lugn nu, gumman min!
sade livskamraten vist
hjärtat går i spinn...

tog five o'clock tee
(och en sup) till nerverna
sju - nio komma åtta

såg en film, glömde
tillfälligt vara nervös
tio - nio komma nio

timmen senare
besvarades ett nytt brev -
fick då Dagens Ros!

;-)





Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-23 23:42



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Dagens rosenfång! *skrattar* Fast du glömde att hon stekte falukorv med löksås någonstans mellan komma sju-komma åtta!
:)
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP