Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarisolen

 

 

 

Sträcker ut sina armar,

över dansande snölandskap,

mot ljusskygga ögon,

som sakta kikar nyfiket,

låter sig inte riktigt omslutas.

 

 

Det gör ont,

värker i stängda ögonlock.




Fri vers av Miss Mod
Läst 536 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-02-24 12:44



Bookmark and Share


  Ravn Hansen
Väldigt vacker dikt! Applåder.
2009-06-28

  MeAmmie VIP
Helt underbar stycke poesi du har fått ihop här! Den bokmärkes, skrivs ut och hängs upp!
Fridens/Ammie
2009-03-03

  Blåbäret
Obarmhärtigt ljus så efterlängtat bländar oss med sitt löfte om vad som är på väg...på pricken fångat!
2009-02-24

  Njord
Jag kan rekommendera solglasögon.
Vackert diktat Sträcker ut sina ....mycket bar!
2009-02-24

  Gunsan
Ja det är härligt då gråvädret plötsligt ger sig och hopp om en skön vårvinter vaknar
fint beskrivet
2009-02-24

  En strimma av guld
Den värmer gott och längtan till våren blir stark.
2009-02-24

  Suzy med punkterna
Fångar både smärtsamhet och hoppfullhet. Mycket bra skrivet!
2009-02-24

  Lotti
jo det känns igen.. det både värker och föder hopp och längtan......
2009-02-24

  Fokus
Visst gör det ont men vi människor är bra på att uthärda smärta då en belöning väntar!
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod