Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Tanke.

Hon hade hoppet hårt
knutet i hennes hand

Förbrukat öppnade hon upp
fann sin bar och tom

Ingen vrede fanns kvar, ingen längtan
ingen iver och ingen lust

Så länge hon höll den, står
hon vilse nu

Orden tomma och gräset
är bränt vid hennes fötter

Bedarrad är hennes hand
lämnad för fiendeland.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP