Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att älska och bli äslkad när världen står på tvärsen.


jag vilar

Lägg mig i famn
Där kärlek ruvar villkorslöst
där någon vet mitt namn
där trösten har sitt bo

Smek hand över min panna
viska väna ord
ber att du ska stanna
tröstaren min.

Lägg inte till mig
skuld och ve
förkrossad inför dig
jag vilar




Fri vers av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 07:15



Bookmark and Share


  gunillago
Texten har, särskilt i den första versen, en rytm som gör att man vill sätta musik till den.
Du har skrivit en psalm.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP