Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan början, utan slut

Tungt

Trött

Saknad

 

Så allt för länge

 

kropp lik bly

Ekande tystnad

i min själ

 

Tysta skrik

i mörkrets alla krokar

och en gråt som sliter

 

Ångestens hårda hand

kramar hjärtat

 

Som en flyktig vindpust

berörde du mig

tog mitt hjärta till ditt

 

fyllde meg med längtan

 

som vågorna på öppna hav

slog din sorg mot mig

utan början

och utan slut

 

 




Fri vers av zinna
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-25 08:54



Bookmark and Share


  devilsangel
så mycket smärta och sorg bär du på min vän..kramar om dig!
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna