Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är Kungen...

Varför ska du göra livet så svårt att leva?

Varför följer du mig med smärta?

Varje gång jag vänder mig bort med avsky

står du där med dina klamma händer

smeker begärligt min kropp.

Du följer mig

vart jag än går

du lämnar mig tom och sår

Och sakta kvästar du mitt livsmot

 

Du sjunger så vackert

lovar mig frid och fred

fyller mig med ett begär

och längtan om mer

Men lämnar mig med tomhet som rår

Din skugga följer mig

vart jag än går

Med vaksamma ögon

vacktar du min själ

 

Jag vil by dig en kamp

men känner mig så svag

Bara ditt namn

får mig att tvivla

gör jag det rätta

får jag äntligen vila

 

Kungen du är

över makt

smärta och död

jag är din brud

och min slöja är röd...

 




Fri vers av zinna
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-25 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna