Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropar du.

Barfota i den kalla snön

såg du att du gick

barfota

Kände du inte kalla marken

Eller såg du bara sjärnorna
för din blick

Hudlös och vintervit

kände du blodet bli till is

naken

Och alla människor i ytterkant

Stumma mot dina öron
och ditt kall

Som några prickar ser

du oss så

onåbara

Är vi vilsegångna

när du följer vintergatan
ropar du?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-25 16:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en blandning av kyla och värme förmedlar mej den texten, lämnar spår av ropande och sökande...ja...
2009-02-27

  Michaela Dutius
Berörande..poetisk ...ja som ett rop
2009-02-27

  Rosen VIP
Här får du mig både kall o varm inombords!
Ruggit bra...om den nakna vilsenhet ute i livets kyla!
2009-02-27

  Carola Zettergren
Mycket starkt..mycket snyggt detta!
2009-02-27

  Suzy med punkterna
Vilken känsla du lyckas förmedla!
2009-02-27

  Maria Natasja
Bokmärker!!!!
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP