Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dör jag inte då?

Rasar allt om jag tar mig samman.

Om jag lyfter kroppen motsträviga
ryggrad och vinklar mina stelnade leder
går jag sönder då?

Om jag tvingar ansiktet möta solen och
i ett förundeligt andetag smakar
livet.
Dör jag inte då?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-25 17:14



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket bra!
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP