Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum.


Hur hel är man då?

Jag skrek åt dej igår.
Sa till dej att ta tag i ditt skitliv
och bestämma dig någon gång.

Andades sedan befriat men
grät under tiden.

Min ork tog slut igår, igen.

Jag vet inte hur länge hur många gånger, när det ska ta slut

Slut tar det på ett eller annat vis, så småningom.

Hur hel är man då?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 17:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj då! Så det
kan gå och bli!
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP