Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar.

Rådimmor över fuktig snö

Hur allt kallt blir varmt
när det träffar
mitt slutna ansikte

Med ögon röda
käkar spända för det vita

Här passar svarta gestalter dåligt in

Ändå står jag kvar

och renas




Fri vers av Yrre VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP