Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu hoppar haren harskrank

Nu hoppar haren harskrank
i näsets nässelsäng

Nu slokar bugviol under vintersol

Jag har aldrig skrivit blues vid pool

Skelande stjärnor
vindarna väntar bak'
Klossemyra spelmanslag.

Nu stinker stinsen
i grusets gråa fäll

Vi hör vinden klarna
över Klarafalls kalltjärn.

Lek och labba,
pip och drabba

Natten bryter färg
och smider morgonjärn.




Fri vers av Dan Linder
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-26 11:22



Bookmark and Share


  Elin S
Titeln, och rytmen i din text ger mig en direkt association till sången "Visa i Molom". Suggestivt, på något sätt större än livet, och märkligt. Jag gillar det. Jag gillar det verkligen.
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder