Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tränger så sårt en paus från allt det onda, sakner den friska du....


Långt om länge

Jag måste andas nu

måste hitta mig själv

förlorad

i en grym värld

dit jag aldrig trodde

resan skulle bringa mig

Länge färdas dagen före den går till natt

långt om länge når mina tårar

mörkrets tröstandes skatt

sluten i dess armar finner jag vila

Sametslent mörker senker seg ned över mig

tömmer min kropp

och

låter mig andas

För en kort stund

kan jag njuta

av att dagen färdas långt...


 




Fri vers av zinna
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-03 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna