Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trevar


Jag trevar efter sanningen
Likt trevar jag lugnt nedför gatan med en papercup coffee
En 8 till 4 dag och 3 papercut i fingetopparna är jag värd att ta busen hem.

Detta är en domedag fylld med välbehag
Må livet vara en tragikomisk sysselsättning i min vardag




Fri vers av jennystyle
Läst 542 gånger
Publicerad 2005-09-05 22:55



Bookmark and Share


  Dan Linder
Snygg vändning "papercup/papercut".
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

jennystyle