Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var nyans av kärlek

Väggarna övermålade.
ditt ansikte dolt
i skuggan

översminkad

Men jag ser
var nyans

av kärlek.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 19:58



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I kärlekens milda sken vår ande får två ben
vandrar mångt och myckte längst vägens
hela stycke
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP