Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bearbetning 14 Kärlek.

Runt om
i vardagsrummet, i köket
I vårt sovrum

Där finns du.
På toaletten känner jag dig.
Det du tänker
Din kärlek till mej.

Din gråt, din rädsla.

Men jag ska inte lämna dig med allt
jag ska finnas här.

Och du tar mitt rödsvullna fula ansikte emellan dina händer
Och du säger att du älskar mej.

Du älskar mej.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-28 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP