Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enl värdinnans önskningar

var fanns glädjen
skratten som gav energi

allvarsamma sanna ord
nådde ända in

vacker dans rörde det innersta
ord gav mening
rörde stärkande om

tacksamhet fyllde rummet
kunde det ha kryddas

våga lätta från marken
i vild glädje




Övriga genrer av jardan
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-01 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan