Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina dikter



För mig in genom

gångar och tunnlar


Öppnar upp min

längtan min passion


Får mig att tråna

vid möjligheternas port


Om en verklighet

bortom orden


Men orden för oss fram

För orden har skaparkraft

Som i hjärtat grundas.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 341 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-01 19:29



Bookmark and Share


  blackandwhite333
Underbart skriven!
2009-03-06

  Suzy med punkterna
Orden kan betyda så mycket...om de är sanna.
2009-03-04

  Ewa Flower
Genom orden
kan känslan
utan ord
ta plats
2009-03-04

  MeAmmie VIP
Du är ett stjärnbarn med kärlekstankar och cosmiska ord!
Denna dikt är så mycket kärlek så orden i sig blir blyga! Namaste/Ammie
2009-03-03

  Eaglemountains VIP
Underbart .....
2009-03-03

  friheten
Vacker skriven
2009-03-01

    ej medlem längre
Man blir sugen att läsa dens dikter som har inspirerat dig så :)
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna