Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om skivad formfranska

Man lever trots allt
Jag var inte säker på att det var bra
Det är jag nu

Jag är skivad formfranska
Varje skiva innehåller någon sak
Bra och dåligt

Ingen integration
En skiva gammelliv, en skiva barn, en för jobbet
och en pyttetunn...

Den är det nya
Spröd, nybakad och med annan smak
men den finns

En stilla insikt
Att det finns liv, ljus och kärlek
också på denna sida döden

Man lever ju - trots allt




Fri vers av Cinemiracle
Läst 399 gånger
Publicerad 2005-09-06 15:49



Bookmark and Share


  Rublev
Underbara rader!
Hoppfulla och tillförsiktiga!

Berörs särskilt av preludiet:

”Man lever trots allt
Jag var inte säker på att det var bra
Det är jag nu”

.
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle