Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härdar ut dig.

Jag landar som oftast
lite på sidan av foten och
vanligtvis vrickar jag den lite grann

Men står upp det gör jag alltid.

Och när allt är blött och isande
kallt förkyler jag mej
litegrann
men som oftast räcker
en kram som medicin och

Letar jag efter svaren tillräckligt noga
men kanske inte så mycket att jag vänder
alla stenar får jag reda på
såpass mycket

att jag härdar ut dig




Fri vers av Yrre VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP