Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sockerkaka

skratten och glädjen
naturliga ingredienser i ett firande
likt mjöl o bakpulver i sockerkakan




Övriga genrer av jardan
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-02 16:05



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
kom så bakar vi
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan