Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och mitt Jag

krimskrams runt nacken och ett hopp om att snart vara hans
läppstift och solpuder och snart hans lyckoluder

Jag bryter klacken i gatubrunnen, ramlar och samlar blod i munnen
Jag tänker för ögonblicket om jag ska vända om
Men jag kastar skorna, spottar blodet och tänker tänk om

Såklart regnet tar mitt ansikte och blonda lockar
Jag ler och tänker jag går som jag är

Det var han som ringde, alltså inte mitt drag
Jag är framme och där står mitt verkliga jag





Fri vers av jennystyle
Läst 682 gånger
Publicerad 2005-09-06 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar dikten, det rycka, lite osammanhängade

tror dock att den skulle tjäna på att plocka bort lite små-ord, för det är väldigt många "och" "om" "ett" "att"
sen kan du se över radbrytningarna, tor ratt det skulle ge det där extra till texten.

Men jag gillar den!
2006-02-15

    BrokenHearted
måste bara säga att det var underbart skrivet... ett vackert flyt i språket och det är svårt att låta bli att läsa om och om igen .. lägger till på favoriter, tack!
2005-09-21

  Daniel_78 VIP
vilken glädje, vilken stämning och mycket vackert slut
2005-09-11

  Dan Linder
krimskrams runt nacken och ett hopp om att snart vara hans
läppstift och solpuder och snart hans lyckoluder


jag fastnar också för denna genialiska lilla strof...så snyggt rim från solpuder till lyckoluder...Smart övergång och han hickar till. Sedan sammanfattar du denna självbild - hur vi ser oss själva eller tror vi ser oss själva eller hur vi vill se oss själva med ett uppvaknande. Det är träffsäkert, enkelt och underhållande!
2005-09-10

  JuliaS
bra dikt!
2005-09-06

  kärleksbarn
schysst...gillar ordet lyckoluder :D
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

jennystyle