Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen gång om dagen.

Ingen gång om dagen

vill man skakande ord
förstå

Föranleda diskreta kommentarer

om värdighet och grund

rubba naturliga följdverkningar

men

Om natten

reser sig murarna rimligt höga

jag vågar tänka brytande

se

orimligheten och jag vågar

gråta.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-03 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP