Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåt gammalt från min tid som nyligen separerad.


Egen regi


Blir förbryllad när jag ser
mina självförverkligande vänninor
köpa teaterbiljetter

(hela livet är ju en teater)

Tycker bättre om
att skriva manus

I mitt livs novell
har jag förverkligat mig själv
tre gånger om
och jag älskar dem alla

men regissören har fått sparken...




Fri vers av carimba
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-09-06 21:27



Bookmark and Share


  Fale Bure VIP
Den här betraktelsen sticker ut....
2005-09-09

    Mejja
Denna ger mig många tankar. Tycker också att du fått ett bra slut på den - rakt avhugget. BRA!
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

carimba