Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan er skulle allt ta slut


Till er som tar er tid, kan och vill

ingen visste
hur det kändes

benen lyfte inte längre
ryggen gjorde sej kännbar
huvudet dunkade

kort sträcka avverkad
därefter lägesbyte
hjälpen i form av röd påse

ännu en gång många tankar till er blodgivare





Övriga genrer av jardan
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-03 17:19



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
AB+
2009-03-03

  Hans w-art Westlund VIP
kul att få ett tack till slut efter alla dessa år :)
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan