Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk inte på vad andra tycker

att vilja
inte våga
att bry sej
andras ideal

omgivningens måsten
borde inte
lyssna inåt
gå din väg

du behöver
glöm grannens kikande bakom gardin
unna dej
bara dej

du blir på nytt
orkar ge
får något att ösa ur
du har fyllt på






Övriga genrer av jardan
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-04 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan